top of page

Siden 1978 har Skiltmaker Haugen vært en pålitelig partner for alt innen skilt, dekor og reklame. vi forenkler prosessen for våre kunder ved å tilby et bredt utvalg av produkter og tjenester under ett tak. Vår "alt på ett sted"-tilnærming sparer deg tid og sikrer en sømløs opplevelse.

Vårt fokus er på kvalitet og effektivitet. Med full produksjon internt leverer vi prosjektene dine raskt, samtidig som vi har streng kontroll over både kvalitet og pris. Du kan stole på at vi produserer skilt som oppfyller dine spesifikasjoner.

Vi er et team av fagfolk som er stolte av jobben vi gjør. Vi bruker vår kunnskap og erfaring til å lage produkter som vi vet du vil bli fornøyd med.

I 2012 investerte vi i et 1400m2 stort bygg fullpakket med moderne maskiner og løsninger. Denne satsningen på innovasjon sikrer at vi holder oss i forkant og kan tilby deg de mest avanserte løsningene.

Skiltmaker Haugen tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov. Snakk med oss i dag for å finne den perfekte løsningen for ditt prosjekt!

...det var en gang!

LAST NED
INFOARK

bottom of page